MINOTTI:

MINOTTI d.o.o – е основана 1999 г. со седиште во Белград. Нивна основна дејност е увоз и големопродажба наменета за опременување купатила под свој заштитен бренд. Целите кои си ги имаат поставено се со високи стандарди - да ги задоволат потребите на сите купувачи и со одличен квалитет за да ја оправдаат нивната доверба.

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture