Поцинкувани цевки

Ербосан е фабрика која ги запазува сите светски квалитети стандарди за квалитет.

Димензии во коишто се изработува се 3/8,1/2'', 3/4'',1'', 5/4'',6/4'', 2'', 2 1/2'', 3'', 4'' do 8'' . 

 

Стандарди:

EN 10219
EN 10305 - 3
ISO 4019
DIN 2394
DIN 1615
DIN 2458
BS 6363
BS 6323 - 5

 

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture