IDEAL STANDARD:

IDEAL STANDARD е компанија од светски рамки која има цел да им помогне на луѓето да си создадат свое РЕАЛНО ИДЕАЛНО купатило. Тоа го прават повеќе од 100 години. Создавањето и уредувањето на купатилскиот простор повеќе од 100 години значи дека разбираат како купатилото во потополност функционира – од совршенство на склопување до искористување на севкупниот простор. А бидејќи сами ги произведуваат своите производи од најквалитетен материјал , знаеме дека секој производ е создаден да задоволи највеќе стандарди на квалитет.

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture