VIDIMA:

IDEAL STANDARD - VIDIMA Горделиво стојат во своето 80 годишно искуство како најголем произведувач во Бугарија во производството на опрема за секаков вид купатила,знаат кое решение да го понудат без разлика на големината на просторот - дали е во куќа, хотел,канцеларија,спортски центар или стадион. Имаат производи со современ дизајн и иновативна технологија за заштеда на вода и енергија, како би го направиле вашиот избор уште полесен.

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture