Наши брендови

24/7 достапност

Продуктите со кои располагаме се достапни 24/7!

Посветен тим

Нашиот тим е високо стручен за да одговори на било кое ваше прашање!

100% квалитет

Нашите продукти се со висок квалитет, од најпознатите брендови во светот!

Брза поддршка

Добијте професионален предлог во најкратка временска рамка!

>

Референтна листа

ПАРТНЕРСКИ ФИРМИ

НАСКОРО
FORTUNA INZENERING

Блог

Нови работни простории на Фортуна Груп

Сопствена мрежа за дистрибуција и директно услужување

Контакт

Можете да не контактирате во било кое време со пополнување на формата подолу. Вашиот одговор ќе го добиете во најкраток временски период.

 • Адреса

  бул.„Борис Трајковски“ бр. 274
  (спроти втора капија Охис)
  1000 Скопје
  Maкедонија

 • Емаил

  info@fortuna.com.mk

 • Телефон

  + 389 2 3175 175
  fax: + 389 2 3109 001

НАШИ БРЕНДОВИ

embedgooglemaps.com/

Пријави се за newsletter

Пријавете се за наш newsletter и први дознајте за новите продукти коишто ќе влезат во нашиот асортман, и многу повеќе информации!

Powered by Net Architecture