Фортуна Инженеринг вработува ВОДОИНСТАЛАТЕРИ

Заради зголемен обем на работа Фортуна Инженеринг објавува оглас за вработување на водоинсталатери со и без работно искуство.
 
Доколку сте заинтересирани Вашите апликации доставете ги на следнава адреса
maneva.zorica@gmail.com или контактирајте не на тел:072 253 814

Powered by Net Architecture