SAB - дренажни каналчиња:

SAB e компанија со седиште во Италија која се занимава со производство на дренажни канали. Каналите се изработени од полипропиленски долен дел и решетка која е може да биде од полипропилен, челик и лиеножелезо во зависност од бараната класа на оптоварување.

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture