Типки за вградени казанчиња

Pushbuttons вода празнење


Тие изгледаат добро и се функционални: Марли pushbuttons вода празнење
Функционира старт / стоп
Исплакнете двапати со две копчиња

Убаво дизајнирани и функционални: Марли pushbuttons за пред употреба. Дали ви се допаѓа класично копчето во бела, рафинирано хром ... или можеби боја? Најдобра консултираат нашата палета на модерни бои - сигурно има нешто за вас.

И колку што современиот: Марли pushbuttons се достапни во две варијанти на современиот рамна. Можете да изберете помеѓу една рамна со старт / стоп технологија или lagodnog двојна флеш. Во случај на двојно црвенило, во зависност од подесувањата, нека 6 или 9 литри. Друга копче Ви овозможува 3 литри, што е доволно за 100% хигиена кога станува збор за "малку вонредна состојба".

Комплет: во секој случај, во неговата Марли пишување комплет ќе добиете следново: притискање на копчето, притиснете го копчето кутија, кутија во собата, Спајк иницирање и монтажа завртки. Значи се што ви треба. Во прилог на шрафцигер. Но, тоа секако веќе го имаат.

 

Powered by Net Architecture