Нови работни простории на Фортуна Груп

Ги информираме нашите партнери и пријатели дека Фортуна Груп се пресели во нови работни простории.

Ве покануваме да не’ посетите на нашата нова локација на  ул„Борис Трајковски“ бр. 274 (спроти 2ра капија Охис), Скопје.


Повелете, посетете не’! Ве очекуваме!

Powered by Net Architecture