Oглас за вработување на РАКОВОДИТЕЛ НА ОБЈЕКТ ЗА ХИДРОТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ВИСОКОГРАДБА

Фортуна Инженеринг објавува оглас за вработување на  

РАКОВОДИТЕЛ НА ОБЈЕКТ ЗА ХИДРОТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ВИСОКОГРАДБА

 

Потребни квалификации:

 - ВСС или ССС

- Минимум 3 години како раководител на група за изведба на водоводни, канализациони и противпожарни инсталации

- Документирање, изработување градежни дневници, градежни книги и ситуации, работа на терен (на објект)

 

Доколку сте заинтересирани за работното место,Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следнава e-mail адреса: maneva.zorica@gmail.com

 

Powered by Net Architecture