Oглас за вработување на ОПШТИ РАБОТНИЦИ

Фортуна Инженериг објавува оглас за вработување на

ОПШТИ РАБОТНИЦИ

за помош во извршување на водоинсталатерски работи на објекти

 

Потребни квалификации:

 - Завршено основно или средно образование

- Со или без работно искуство

- Дисциплиниран и внимателен при работењето

 

Доколку сте заинтересирани за работното место, Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следнава e-mail адреса:  maneva.zorica@gmail.com

 

Powered by Net Architecture