Отпадна вода


Отпадната вода не е само вода што се користи во домаќинствата и во индустриските згради; отпадни води и атмосферски води се чини дека во некои региони доведе до поплави, како и сите отпадни води може да се користи. На отпадните води се користат повторно, тоа е неопходно да се ревидира во вистинскиот начин, а ние може да ви помогне да се утврди правото решенија.

Компанијата AVK вентили за отпадни води се погодни за бројни апликации во однос на собирање на отпадните води, третман и да ги ослободи. Вентили и додатоци можат да се користат при собирање и насочување на отпадни води на пумпни станици и на фабрика за третман на отпадни води, како и кога третира отпадните води се испуштаат во природата.

Опсегот на компанијата AVK во областа на отпадните води вклучува вентили проток, пеперутка вентилите, провери вентили, портата вентили и нож портата вентили, вентили за обезвоздушување, улица капи, конектори, адаптери, производи за да се поврзете на домаќинствата со општинските услуги, контрола вентили, поправка зглобовите, јаки, фитинзи и придружна опрема.

Powered by Net Architecture