Противпожарна заштита


Вентили и хидранти за противпожарна заштита мора да биде многу сигурен, како што се инсталирани во системи кои ги штитат животите на луѓето. Покрај тоа, тие се лесни за одржување и траат долго време, бидејќи тоа е ризично да се запре системот за одржување и замена на делови, но тоа време мора да се минимизира. Целта на компанијата AVK се секогаш на највисоките стандарди за квалитет, како и повеќето од нашите производи за заштита од пожар се одобрени од UL и FM или VdS стандарди, кои имаат најмногу признати стандарди во областа на оган шијат. Нашите вентили, хидранти и додатоци кои се користат во системи за противпожарна заштита во целиот свет.

Ние нудиме широк спектар на производи во областа на противпожарна заштита, за употреба во затворени простории или на отворено, вклучувајќи хидранти, со или без вода во надземни цевки, NRS вентили проток, OS & Y начин вентили, вентили столб, електрични вентили, со капа враќање и придружна опрема, одобрен од UL / ULC и FM. Покрај тоа, ние нудиме широк спектар на проток вентил прирабница и бразди со одобрение VdS, која совршено одговара на различните постројки за заштита од пожар

Повеќе информации на следниов ЛИНК

Powered by Net Architecture