Снабдување со гас


Гасот е извор на енергија за производство, греење или домаќинство. Кога снабдувате со гас, потребна ви е сигурност, квалитет и упорност - сите овие се карактеристики на AVK вентилите и додатоците.

Безбедноста е прв приоритет во снабдувањето и дистрибуцијата на гас. Гасот мора да биде дистрибуиран до корисниците на безбеден и ефикасен начин, бидејќи протекувањето на гас може да има смртоносни последици. Гасоводот за дистрибуција мора да го дистрибуира гасот и дење и ноќе, и затоа работата на гасоводот мора да биде безбедна и без прекин.

Производите на АВК за снабдување со гас над 30 години успешно ги исполнуваат строгите безбедносни барања на компаниите за природен гас. Нашите вентили и опрема за снабдување со гас е темелно тестиран и добиено одобрение од водечките национални и меѓународни институти за тестирање поради тоа што не прави компромис кога станува збор за квалитет. Ние нудиме сигурни производи кои работат совршено дури и по многу години хибернација.

Опсегот на AVK компанија во областа на снабдувањето со гас вклучува проток вентили, топчести вентили од полиетилен, дома докинг вентили, пеперутка вентили, фитинзи и дополнителна опрема за вентили.

Повеќе информации на следниов ЛИНК

Powered by Net Architecture