Duralife

Цевки и фитинг од непластифициран поливинилхлорид PVC-U. Спојот со муф и гумица овозможува брза и лесна монтажа. Произведени се по стандард DIN8061/8062 и достапни се во варијанти PN6,10,16.

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture