HL : Големи сливници:

Овозможуваат одводнување на големи површини како кровни тераси, паркинзи, отоворени простори...Достапни се во варијанта со гусана и инокс решетка, излезни приклучни димензии DN110, 125 и DN160 и можност за прифат на хидроизолација.

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture