HL : Кровни сливници:

Сливници наменети за одводнување н рамни кровни површини. Достапни во варијанта за прооден и непрооден кров, фабрички припремени за прифат на разни типови на хидроизолација и можност со инсталиран грејач.

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture