MASTER:

Бесшумни трослојни канализациони цевки,произведени од висококвалитетен сертифициран полипропилен. Идеална за модерни стамбени, административни згради, Хотели, болници и сл. Во целост ги задоволуваат критериумите за бесшумност според DIN14366 Test Report (P-BA 53/2007) и е испитана во Фраунфофер Инстритутот во Штудгард

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture