PORTABLE WATER

Subor Boru San. Ve Tic. A.Ş. Е основана во 1996 година во партнерство со Yapı Merkezi” и “Amiantit Group” и денес претставува лидер во светот во производство на GRP цевки. Со нашите 3 производни ленти во Adapazari и една во Şanlıurfa достигнуваме годишно производство од 1200 км / годишно и претставуваме една од најголемите компании во Турција.

Нашата компанија ги поседува сите потреби сертификати за квалитет ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Фабриката Subor работи под лиценца на Flowtite и во изминативе години успешно ги извезува своите производи во 30 земји на 3 континенти и со својот капацитет е претставува незаменлив фактор во производсвото на GRP цевки во светот.

Производна програма:
  • GRP цевки
  • GRP фитинг
  • GRP шахти

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture