ВОДОСНАБДУВАЊЕ


За работите од областа на водоснабдувањето компанија AVK нуди комплетен спектар на вентили и хидранти која ќе ги задоволи сите ваши потреби. Со над 40 години искуство во оваа индустрија, компанијата AVK има разумно длабоко познавање на решенија за дистрибуција на вода, работа на снабдување со вода и вода транспорт.

Компанијата AVK нуди високо квалитетни производи со посебен акцент на заштита на водата за пиење со користење на гумени делови специјално дизајниран за оваа апликација. Нормално, гумени соединенија одобрени за употреба на вода за пиење со неутрален вкус, мирис и боја и е отпорен на озон и хемикалии за третман на вода. Покрај тоа, рецептите за гума се подготвени со фокус на намалување на создавањето на биофилмови, па гумата нема да претставува плодна почва за бактерии и со тоа нема да ја загади водата за пиење.

Асортиманот на производи на компанијата AVK во областа на водоснабдувањето подразбира проточни вентили, центрични и и двојно ексцентрични пеперуткасти вентили, сервисни вентили, неповратни вентили, воздушни вентили, хидранти, улични капи, огрлици, спојки, репратурни спојки, фитинзи и дополнителна опрема.

Powered by Net Architecture