HL : Подни сливници:

Наменети за точкасто одводнување во бањи. Поседуваат патентиран систем за одводнување со PRIMUS затварач кој спречува појава на непријатни миризби дури и кога нема вода во сифонот.

КАТАЛОГ


Powered by Net Architecture